Ronny gikk for IN4MO!

Rørleggerkjeden VB sentralt har inngått avtale  med en rekke forsikringsselskaper om samarbeid gjennom en ny arbeidsportal som heter In4mo.

Prosjektleder Ronny Engan hos Rørleggern Fauske AS innrømmer at han ikke var rent lite skeptisk da forsikringsselskapene VB har avtale med skulle fordele alle oppdrag gjennom arbeidsportalen In4mo. Det ble ikke bedre av at kurset om In4mo på Gardermoen i fjor vår ble gjennomført – uten Ronny.

- Utgangspunktet var ikke det beste. Jeg opplevde at et tog var i ferd med å gå uten meg og Rørleggern Fauske om bord, medgir den joviale prosjektlederen fra Fauske. Det ironiske er at In4mokurset som Ronny var pådriver for å få arrangert på Gardermoen ble gjennomført  – uten Ronny selv til stede.

- Jeg måtte endre reiseplanene mine, og mistet samtidig kurset. Da jeg fikk summet meg, oppfordret regionsansvarlig i VB, Per-Magne, meg til å gjennomføre In4mo-sertifiseringen på egen hånd, slik at vi ikke skulle miste verdifulle forsikringsoppdrag. Jeg fulgte rådet, og vi har ikke angret på det, forteller Ronny.
Han innrømmer at det ikke var enkelt, at det nok var mer krevende enn han trodde i forkant.

- Jeg forsto at her måtte jeg gjøre en innsats og sette meg grundig inn i In4mo. Det som jeg opplevde var vanskelig, var å forstå gangen i et program som In4mo uten å ha sett det i bruk selv. Ronny satte seg ned med programmet og tygde seg gjennom opplæringen helt til det satt. Mens han først var i gang, sertifiserte han seg likegodt for prosjektlederrollen i In4mo. Høsten 2015 var all opplæring og sertifisering på plass. Oppdragene kom straks, både fra If og via saneringsselskaper som Recover og Polygon. Ronny ble også kalt ut på partnerbesiktigelse. 

- Straks jeg hadde lært meg In4mo, gikk det raskt lettere og lettere å bruke det. Nå er In4mo en helt naturlig del av arbeidsdagen min. Oppdragene ruller inn jevnt og trutt både fra det ene og andre forsikringsselskapet. Uten In4MO ville vi vært ute av dette markedet, avslutter Ronny fornøyd.