Rørlegger’n Fauske er glad og stolt over å ha vært en viktig brikke i realiseringen av Fauskebadet. Da Fauskebadet åpnet i september 2008 var det selveste statsminister Jens Stoltenberg som klippet snoren. Rundt 300 mennesker møtte opp for å overvære åpningen av bassenganlegget som kostet 65 millioner å bygge.

Statsminister Stoltenberg la ikke skjul på viktigheten av det å ha et basseng. «Ikke bare for svømmesporten, men også for sikkerhetens skyld er det viktig å ha en svømmehall.», sa han i sin tale før han klippet snora og erklærte det nye Fauskebadet for åpnet.

Rørlegger’n Fauske gjorde rørleggerarbeidet i det nye bassenget.

– Vi er glade og stolte over å ha vært en viktig brikke i realiseringen av denne nye storstua for den gode svømmekulturen i Fauske. Vi håper og tror at Fauskebadet både vil bidra til at vi får nye, store idrettsnavn fra Fauske – og at de som bare synes vann er deilig får utallige timer med lek, sier daglig leder Ketil Skår hos Rørlegger’n Fauske.

– Vi er glade og stolte over å ha vært en viktig brikke i realiseringen av denne nye storstua for den gode svømmekulturen i Fauske!

Service Leder