Bad

Vi mener at badet er det aller viktigste rommet i huset. Det er her vi starter og avslutter dagen. Rent vann og varme på et lekkert bad gir oss en følelse av velvære. Det finnes ikke bedre måte å starte en ny dag på enn på et velfungerende baderom.

I tillegg til å se bra ut og fungere godt, skal det være i teknisk god stand. Badet er et krevende teknisk rom. Det skal tåle vann, bokstavelig talt. Da skal du vite at vi leverer vanntett kvalitet!

Flere fagområder er inne i bildet for å lage et bad. I tillegg til rørleggeren, skal snekkeren, elektrikeren og kanskje flisleggeren gjøre sine deler av jobben for å lage badet ditt.

Vi hjelper deg gjerne, enten du skal bygge nytt bad eller renovere det gamle. Etter en befaring kan vi foreslå gode og gjennomprøvde løsninger som vil gi deg glede i mange år fremover. Ditt nye bad bygger vi etter gjeldende forskrifter og standarder. Vi kan også koordinere de andre håndverkerne om du ønsker det, slik at du får et godt resultat.

I tillegg til rørleggerarbeidet, leverer vi det utstyret du trenger til badet ditt. Vi kan levere de lekreste baderomsmøblene i årets trendfarger, til det mer klassiske. Blandebatterier i alle fasonger og utførelser leverer vi også sammen med dusjkabinetter, toaletter og badekar. Finnes det, kan vi skaffe det. Så fremt produktet er godkjent og av god faglig kvalitet, kan vi levere og montere det til badet ditt.

Besøk gjerne vår butikk i Storgaten på Fauske for inspirasjon til det nye badet ditt.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!