Om oss

Rørlegger’n Fauske ble etablert i 2001 av brødrene Ketil og Jørn Are Skår.
Vi er spesialister på rørlegging i både bolighus, hytter, næringsbygg, offentlige bygg og industri. Du ser våre rørleggere like gjerne på større bygge- og renoveringsprosjekter, som på oppdrag med å reparere en kran som lekker på et vaskerom.

I tillegg til å hjelpe med små og store rørleggeroppdrag, leverer vi det du trenger til de viktigste rommene i huset. Vi leverer utstyr til badet, er forhandler av kvalitetsprodukter fra Sigdal kjøkken, samt selger ovner og peiser fra Varmefag. Det du trenger til husets viktigste rom kan du se – og kjøpe – i butikken vår i Storgata på Fauske.

Bedriften vår har vokst mye siden starten. Fra å være en lokal bedrift på Fauske, er vi i dag 26 medarbeidere som tar små og store oppdrag i hele Salten-regionen, for både privat- og proffmarkedet.

Bedriften vår er fortsatt en familiebedrift. Ketil er daglig leder, mens bror Jørn Are er faglig leder. Neste generasjon Skår er allerede på plass, med Kristoffer som rørleggermester og Jens som rørlegger. At Fauske og Salten som region er bærekraftig er viktig for oss. Derfor er vi aktive i lokalpolitikken, i lag og foreninger. Rekruttering til rørleggerfaget er en av våre hjertesaker, og til enhver tid har vi 2-4 lærlinger i opplæring sammen med de flinkeste rørleggerne våre.

Vi er opptatt av at kundene våre er fornøyde. Det vil du merke når du kjøper varer og tjenester hos oss.